MATRENT

Technische dienst
+31 (0) 88 303 22 10
Algemeen
+31 (0) 88 303 22 40

U bent hier

nieuws

Nieuwe leiding bij MATRENT

januari 2020
Hierbij brengen wij u op de hoogte van een belangrijke wijziging in het management van MATRENT België.
 
Op 1 februari 2020, laat Rental Manager Bruno Croegaert, na meer dan 5 jaar de leiding van MATRENT over aan Florent Chardon.
 
Florent is uiteraard geen nieuw gezicht in de BIA Group. Als Sales Support Manager heeft hij een doorgedreven kennis van de machines en de activiteiten van onze klanten. Met ruim 6 jaar ervaring bij BIA gaat hij nu de uitdaging aan om MATRENT verder uit te bouwen tot een referentiespeler in korte en lange termijnverhuur, met een breed gamma innovatieve machines en een uitmuntende service (peace of mind) voor al onze klanten.
 
Zo zal MATRENT zijn machine-aanbod verder uitbreiden met o.a. zeven en brekers van de merken Metso en Portafill maar ook andere zware grondverzetmachines zoals wielladers en dumptrucks. De flexibiliteit inzake huuroplossing op maat zal eveneens verder verfijnd worden.
Blijf op de hoogte van deze evoluties via onze website en volg onze LinkedIn-pagina.
 
Wij willen Bruno uitdrukkelijk bedanken voor zijn professionalisme en zijn permanente klantgericht aanpak waarmee MATRENT is geëvolueerd tot een belangrijke speler in de machineverhuur in de Benelux. Wij wensen hem alle succes met zijn nieuwe professionele uitdaging.
 
Aarzel dus niet om contact op te menen met Florent voor al uw vragen betreffende de huuroplossingen van MATRENT.
 
 
 
Contact:
 
Florent Chardon, Rental Manager
 
Gsm: +32 (0) 474 76 78 88
Matrent tel: +32 (0)2 689 29 42

Website by SoWeDo

© MATRENT 2022

MATRENT is een onderdeel van de groep Bia.

x
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read more. Accept